Lifetri

mei 2021
Online lezen  |  Afmelden
Lifetri Overlijdensrisicoverzekeringen

Beste relatie, 
 
Onze samenwerking is nog pril. Maar we willen vanaf het begin transparant zijn.  
 
Zelf-verzekerd noemen we dat bij Lifetri: eerlijk kijken naar onszelf, onze oplossingen en onze rol in de maatschappij.  
 
Onze overlijdensrisicoverzekering in de huidige markt 
 
Met die zelfverzekerde blik hebben we onze huidige overlijdensrisicoverzekering goed bekeken en vergeleken. En we zijn tot de nuchtere conclusie gekomen dat die niet concurrerend is in de snel veranderende leven-markt.  
 
We bieden geen overlijdensrisicoverzekeringen meer aan 
 
In onze e-mail van 31 maart lieten we al weten dat intermediairs tijdelijk geen nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen kunnen afsluiten. Die mogelijkheid komt er ook in de toekomst niet. We hebben besloten geen overlijdensrisicoverzekeringen meer aan te bieden.  
 
Wat gebeurt er met de bestaande overlijdensrisicoportefeuille? 
 
Onze beslissing heeft geen gevolgen voor bestaande overlijdensrisicoportefeuilles. Er kunnen alleen geen overlijdensrisicoverzekeringen meer worden afgesloten of verhoogd.  
 
Vragen? Onze Intermediair Desk staat klaar 
 
We begrijpen dat onze beslissing geen overlijdenrisicoverzekeringen meer aan te bieden allerlei vragen kan oproepen bij onze intermediairs. De Lifetri Intermediair Desk staat klaar om te helpen. Stuur een e-mail naar intermediair@lifetri.nl 
 
Polisinhoudelijke vragen? Kijk op Lifetri.nl/service/overlijdensrisico. Vragen over wachtwoorden, borderellen, polisnummers? Kijk op Lifetri.nl/intermediair  
 
Met vriendelijke groet, 
 
Philippe Wits
Contact
E-mail opties