Lifetri

juni 2021
Online lezen  |  Afmelden
Beste relatie,

Tijd voor een nieuwe update. 

Recent heeft u de rekening courant van mei ontvangen. Dit is de maandafsluiting van mei met de geprolongeerde polissen van juni. 

Omdat we nog enkele technische aanpassingen moeten doen, ontvangt u de prolongatie van juli naar verwachting eind deze week. Direct daarna verzenden we de bestanden ook via ADN. 

Enkele polissen waren niet geprolongeerd. Die zullen we ook vermelden op de prolongatie van juli. Een paar intermediairs zien dus een polis twee keer vermeld. Excuses daarvoor. 

Heeft u een te betalen saldo aan Lifetri? Dan kunt u dat overmaken op rekeningnummer NL12 RABO 0360 4694 93 t.n.v. Klaverblad Levensverzekering N.V.

Ander nieuws… de Intermediairs Portal

Zoals eerder aangekondigd verwachten we deze zomer de Intermediairs Portal op te leveren. Zodra het zover is ontvangt u een uitnodiging en bijbehorende instructies per e-mail.

Heeft u al eHerkenning?

Inloggen op de Intermediairs Portal gaat via eHerkenning (beveiligingsniveau 3).

Heeft u nog geen account voor eHerkenning niveau 3? Vraag die tijdig aan zodat u straks meteen de portal kunt gebruiken. 

Zijn er bij u meerdere kantoren ingeschreven onder één KvK-nummer? Dan verschijnt er bij het inloggen op de portal een selectiescherm. De kantoren zijn er dan zelf verantwoordelijk voor dat ze inloggen bij de eigen portefeuille.

Minder telefoon, meer e-mail

Bij Klaverblad was u gewend aan direct telefonisch contact. Bij Lifetri geven we de voorkeur aan contact per e-mail. 

Waarom? E-mail gaat sneller. Want als we uw vraag weten, kunnen we die meteen doorzetten naar de juiste afdeling en krijgt u zo snel mogelijk antwoord of reactie.

Als het nodig is, nemen we natuurlijk alsnog telefonisch contact met u op. 

Aangepast na uw feedback

We zijn altijd blij met uw tips en feedback. Dit hebben we voor u aangepast:

  • Bij de financiële berichten is het bericht in de mail aangepast met verwijzing naar de vindbaarheid van het wachtwoord.
  • Op het prolongatieborderel van juli is de nummering van de polisnummers het selectiecriteria voor de volgordebepaling.       

Stuur uw tips of feedback naar intermediair@lifetri.nl Hebt u polis-inhoudelijke klantvragen? Stuur ze naar klantenservice.orv@lifetri.nl 

Een migratie vraagt tijd en gaat soms gepaard met vertraging. Wij vragen om uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Lifetri Intermediair Desk
Contact
E-mail opties