We bieden geen uitvaartverzekeringen meer aan vanaf 01-11-2021
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lifetri

oktober 2021
Online lezen  |  Afmelden
Lifetri Uitvaartverzekeringen

Beste relatie, 

Onze samenwerking is nog pril. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de migratie van onder andere de uitvaartportefeuille naar onze eigen administratie. Hierover later meer.
 
Als Lifetri zijn we graag transparant. Daarom informeren we u nu over onze strategie met de Klaverblad uitvaartverzekering.
 
Onze uitvaartverzekeringen in de huidige markt 
 
Wij hebben de Klaverblad uitvaartverzekering goed bekeken en vergeleken. En we zijn tot de nuchtere conclusie gekomen dat die niet concurrerend meer is in de snel veranderde levenmarkt.
 
We bieden geen uitvaartverzekeringen meer aan vanaf 01-11-2021

We hebben besloten om vanaf 01-11-2021 geen uitvaartverzekeringen meer aan te bieden. Uw reeds ingediende aanvragen worden nog verwerkt en opgemaakt vanuit Klaverblad Levensverzekering N.V.
 
Wat gebeurt er met de bestaande uitvaartportefeuille? 
 
Onze beslissing heeft geen gevolgen voor de bestaande uitvaartportefeuilles. Er kunnen alleen geen nieuwe uitvaartverzekeringen meer worden afgesloten. De polissen worden volgens polisvoorwaarden onderhouden. Dit betekent dat indexatie volgens polisvoorwaarden wordt uitgevoerd. Verhoging volgens optierecht blijft mogelijk indien aan de voorwaarden wordt voldaan. Lifetri zal de afspraken met verzekeringnemers uiteraard altijd nakomen.
 
Wanneer is de gehele levenportefeuille gemigreerd naar Lifetri?
 
De datum is nog niet bekend. Lifetri bereidt haar systemen voor op de overgang van de portefeuille. Zodra de tijdlijnen bekend zijn, wordt u natuurlijk als eerste geïnformeerd. Precies zoals we dat ook bij de migratie van de overlijdensrisicoportefeuille hebben gedaan.

Vragen? Onze Intermediair Desk staat klaar 
 
We begrijpen dat onze beslissing om geen uitvaartverzekeringen meer aan te bieden allerlei vragen kan oproepen. Kijk op Lifetri.nl/intermediair voor de Q&A of mail de Lifetri Intermediair Desk op intermediair@lifetri.nl.
 
Voor administratieve vragen over uitvaartverzekeringen kunt u bellen met 079-3204543 of een mail sturen naar levensverzekeringen@klaverblad.nl.
 
Met vriendelijke groet, 

Rutger Zomer
COO Lifetri


Contact
E-mail opties